Table of Contents Table of Contents
Previous Page  6-7 / 168 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6-7 / 168 Next Page
Page Background

YASAL UYARI

Bu kitapta yer alan bilgi, tablo, grafik ve benzeri her türlü

doküman kaynak gösterilerek ya da Toros Tarım ve yazarlar

tarafından yazılmış bilgilerdir. Bu kitap, Toros Tarım Sanayi

ve Ticaret A.Ş. tarafından herhangi bir maddi menfaat

temin edilmeksizin üreticilere genel anlamda bilgi vermek

amacıyla hazırlanmıştır.

Bu kitapta yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden

ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak,

doğrudan veya dolaylı, her türlü maddi veya manevi zararlar

ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü

kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve kayıplardan dolayı

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. sorumlu tutulamaz.

Bu kitapta bulunan hiçbir bilgi; değiştirilemez, izin

alınmaksızın kopyalanamaz, çoğaltılamaz, yeniden

yayımlanamaz. Başka bir bilgisayara yüklenemez,

postalanamaz, iletilemez ya da dağıtılamaz.

Gübrelemede Dikkat Edilecek Genel Hususlar............................................. 8 Damla Sulama ile Gübrelemede Dikkat Edilecek Hususlar....................... 10 Yapraktan Gübrelemede Dikkat Edilecek Hususlar................................... 11 Klasik Gübreler................................................................................................ 12 Suda Eriyen Gübreler...................................................................................... 20 Tarla Bitkileri.................................................................................................... 27 Buğday – Arpa............................................................................................ 29 Mısır (Dane ve Silajlık)................................................................................. 37 Pamuk......................................................................................................... 45 Ayçiçeği. ..................................................................................................... 51 Patates........................................................................................................ 55 Şeker Pancarı. ............................................................................................ 59 Çeltik........................................................................................................... 63 Kanola (Kolza)............................................................................................. 67 Aspir............................................................................................................ 71 Yer Fıstığı.................................................................................................... 73 Soya Fasulyesi............................................................................................ 75 Yonca.......................................................................................................... 79 Tıbbi Ve Aromatik Bitkiler. .......................................................................... 81 Çay.................................................................................................................... 8

5

Bahçe Bitkileri (Meyveler).............................................................................. 87 Turunçgiller................................................................................................. 89 Zeytin.......................................................................................................... 97 Bağ............................................................................................................ 103 Sert Çekirdekli Meyveler.......................................................................... 109 Yumuşak Çekirdekli Meyveler...................................................................117 Fındık. ....................................................................................................... 123 Çilek.......................................................................................................... 127 Muz........................................................................................................... 131 Bahçe Bitkileri (Sebzeler)............................................................................. 135 Domates.................................................................................................... 137 Hıyar.......................................................................................................... 145 Biber...........................................................................................................151 Kavun – Karpuz......................................................................................... 157 Soğan........................................................................................................ 161 Sarımsak................................................................................................... 163 Birim Çevirme Katsayıları............................................................................ 164

İletişim Bilgileri.............................................................................................. 165

İÇİNDEKİLER