Table of Contents Table of Contents
Gübreleme Rehberi Next Page
Information
Show Menu
Gübreleme Rehberi Next Page

 




GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK GENEL HUSUSLAR
10-11

DAMLA SULAMA İLE GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
12-13

YAPRAKTAN GÜBRELEMEDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
12-13

KLASİK GÜBRELER
14-15

SUDA ERİYEN GÜBRELER
22-23

TARLA BİTKİLERİ
28-29

BUĞDAY – ARPA
30-31

MISIR (Dane ve Silajlık)
38-39

PAMUK
46-47

AYÇİÇEĞİ
52-53

PATATES
56-57

ŞEKER PANCARI
60-61

ÇELTİK
64-65

KANOLA (KOLZA)
68-69

ASPİR
72-73

YER FISTIĞI
74-75

SOYA FASULYESİ
76-77

YONCA
80-81

TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER
82-83

BAHÇE BİTKİLERİ
88-89

TURUNÇGİLLER
90-91

ZEYTİN
98-99

BAĞ
104-105

SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVELER
110-111

YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVELER
118-119

FINDIK
124-125

ÇİLEK
128-129

MUZ
132-133

BAHÇE BİTKİLERİ
136-137

DOMATES
138-139

HIYAR
146-147

BİBER
152-153

KAVUN – KARPUZ
158-159

SOĞAN
162-163

SARIMSAK
164-165

BİRİM ÇEVİRME KATSAYILARI
166-167