Table of Contents Table of Contents
Previous Page  26-27 / 168 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 26-27 / 168 Next Page
Page Background

24

25

MAGNEZYUM NİTRAT 11-0-0-16 MgO

• Yaprakların yeşil kalmasını sağlar.

• Vitamince zengin meyve-sebze sağlar.

• Meyve ve sebzelerde kaliteyi artırır.

• Bitkinin çok kaldırdığı azotu ve kolay alınabilir formda Nitrat

(NO3) içerir.

• Topraksız tarımda kullanıma uygundur.

SUDA ERİYEN GÜBRELER

MKP 0-52-34

• Kök gelişmesini hızlandırır.

• Homojen çiçeklenme sağlar.

• Meyve tutumunu artırır.

• Soğuklara, hastalık ve zararlılara karşı dayanıklılık kazandırır.

• Ürünlerin depolama ömrünü uzatır.

• Topraksız tarımda kullanıma uygundur.

TOROSOP 0-0-51

• Meyve ağırlığını artırır.

• Meyve rengine canlılık verir ve erken olgunlaşma sağlar.

• Kuraklık, tuzluluk ve soğuklara karşı dayanıklılık sağlar.

• Yüksek aroma ve lezzet oluşumu sağlar.

• Topraksız tarımda kullanıma uygundur.

POTASYUM NİTRAT 13-0-46

• Kristal, Pril ve Düşük pH olarak 3 tipi vardır.

• Kuraklık, tuzluluk ve soğuklara karşı dayanıklılık sağlar.

• Meyve ağırlığını artırır.

• Yüksek aroma ve lezzet oluşumu sağlar.

• Topraksız tarımda kullanıma uygundur.

ÜRE FOSFAT 17.5-44-0

• Hem sulama suyu hem de toprak pH değerini azaltır.

• Damla sulama sistemine uygundur.

• Bitkinin hem azot hem de fosfor ihtiyacını karşılar.

• Çiçeklenme ve meyve tutumunu artırır.

• Ürün kalitesini artırır.

K-LEAF 0-0-52

• Erime hızı çok yüksektir.

• İçerisindeki klor oranı çok düşüktür.

• Çözeltinin pH’sini düşürür.

• Ürün kalitesini ve raf ömrünü artırır.

• Damla sulama ve yapraktan uygulamaya en uygun potasyum

sülfattır.

• Hastalıklara ve zararlılara karşı direnci artırır.

• Topraksız tarımda kullanıma uygundur.